ra

HÄSTBILAR

Vi erbjuder

- Renault Master Prentki, EURO6, 5sits, manuell, 170hk.

- Renault Master Prentki, EURO6 3sits, manuell, 170hk.

.

Vi får in bilar löpande året om. Vi har flertalet bilar i produktion just nu, te.x:

Klicka HÄR ​

För dig som vill utforma din egna personliga hästbil, se förslag nedan. 

 

STANDARDUTFÖRANDE

 

Vi är stolta över att våra bilar erbjuder mycket redan i sina standardutföranden. Nedan följer några exempel på vad som ingår redan från start, utan några tillval.

FÖRARHYTT

Några exempel på vad som ingår vid val av standardutföranden: Grå tygklädsel - GPS - USB - bluetooth - eluttag - backkamera -övervakningskamera över hästdelen - display som visar temperaturen i hästdelen -  första hjälpen kit - brandsläckare - ECC - laddkabel - mängder av olika färger på HP dekalerna och mycket mer!

HÄSTDEL

Några exempel på vad som ingår i hästdelen vid val av standardutförande: Standardvägg (hel bröstvägg med en gånglucka mellan packutrymme och hästdel) - nedfällbar hingstvägg - skumklädda dynor i valfri färg - tre öppningsbara fönster - två öppningsbara takluckor med insektsnät - ventilationsfläkt - arbetslampa ut mot ramp

och bakom bilen - vitt eller/ & blått ljus i lamporna - säkerhetsgrimskaft med panikutlösning - hö-segel - löstagbara krubbor (2 st) och mycket mer!
 

VIT LACK MED VALFRI FÄRG PÅ LOGGORNA

När du väljer en standard hästbil så är lacken vit. Du har möjlighet att välja mellan en rad olika färger på loggorna utan extra kostnad.

1/3

KLÄDSEL - HÄSTDEL

Välj mellan en rad olika färger, nyanser och material.

 

DIN EGEN DESIGNADE HÄSTBIL

Populära tillval

KUNDERNAS FAVORITER

Vill du ha dina loggor i glammigt guld eller stilrent silver? V-galler, gångluckor eller kanske en unik färg på lacken? Ta en närmare titt på bilarna nedan för att inspireras och se hur du vill att din personliga bil ska se ut. Vi erbjuder mängder med olika tillval som gör din bil mer personlig och speciell. 

 

TILLVAL - STUTERI

Stuteriinredning passar dig med unga och oerfarna hästar. Med den hela väggen från golv till tak behöver du aldrig oroa dig för att hästen ska hoppa över någon bom. Perfekt för dig med föl och sto då en av fördelarna är att man kan skjuta in mellanväggen och göra utrymmet till en enda stor box. Detta passar även vid tillfällen då hästen behöver stå en längre tid inuti transporten tex. vid färja över fart eller vid tävlingar. Skjut in mellanväggen och låt hästen äta sitt hö naturligt från marken.

TILLVAL - GÅNGLUCKOR

Ett bra val för dig med en mer erfaren häst. Gångluckorna ger hästen ett bra stöd genom den bröstbom som de kan stötta sig mot. Skjut enkelt in mellanväggen för att skapa en större yta för hästen. Ta dig enkelt in och ut till hästen via gångluckorna.

TILLVAL - STUTERI MED DELADE DÖRRAR

1/3

TILLVAL - SULKYFÄSTE

.

SKINNKLÄDSEL - FÖRARHYTT

Välj mellan flertalet olika färger, nyanser och material.

TILLVAL - FÄRG

Välj mellan olika färger och nyanser på lacken.

V - GALLER

Uttagbara

TILLVAL - EGNA LOGGOR

Vill du att din eller andras loggor ska synas på hästbilen? Välj mellan en rad olika nyanser och typsnitt!

 

TILLVAL - SADEL- OCH TRÄNSHÄNGARE / HYLLOR

I alla våra modeller har du möjlighet att lägga till sadel- & tränshängare. Vid val av stuteriinredning kan du även välja till hyllor.

Horsepartner Loves Prentki

Prentki grundades 1980 och har en lång och gedigen erfarenhet av specialfordonsbyggnation. Utöver sina hästbilar som de bygger mest av så tillverkar de även ambulanser, arbetsbilar och husbilar. Att köpa och använda en Prentki hästbil är att äga och använda en bil med genomtänkt design, hög säkerhet och många praktiska lösningar.

"Säkerhet och funktion" är Prentkis motto. Allt material som används är certifierat, och alla designlösningar har gått igenom omfattande tester vilket bevisas av deras EG-typgodkännanden för de fordon de bygger.

 

Bilarna har gått igenom stora kvalitetstester, långt över Svenska och Europeiska krav vilket gör den till en av Europas säkraste hästbil.

Vi har även låtit länstyrelsen titta på bilarna och så att även hästarna reser i first class!

 

Hästarna står stadigt i bilarna och åker baklänges. Säkerheten och komforten är mycket hög både för häst och förare.

Bilen har bra ventilation med fönster, takluckor och fläkt. Bilen har också LED-belysning med vitt och blått behagligt nattljus för hästarna.

Bilarna är ordentligt utrustade redan i standardutförande. Såsom GPS-navigering, bluetooth, back- och övervakningskamera och mycket mer. Men möjlighet till olika tillval finns. Kanske stuteri-inredning, luftfjädring, dieselvärmare, skinnklädsel eller en annan färg? Valet är ditt!

 
 

0707515313
0706920763 

©2018 BY HORSEPARTNER SWEDEN AB. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM