TEAMRYTTARE

TEAM HORSEPARTNER 2020

Vi är mycket stolta över våra teamryttare och samarbetspartners. Alla är noga utvalda guldkorn som vi tror lite extra på och som vi vill stötta på vägen framåt.

LINA DOLK

Lina driver företaget Dolk Dressage där hon tränar och utbildar bla unghästar samt håller i träningar. 


Hon tävlar unghästar i championaten och är även aktiv upp till Grand Prix. Lina blev nordisk mästare som junior och är U25 ryttare. Hon har även segrar i internationell Grand Prix U25 med PB på 76%. Hon red även young rider EM 2018.

CARL HEDIN

Svenska dressyrryttaren Carl Hedin driver utbildningsstallet Eques Management AB. Trots sina unga 26 år har han haft flera hästar med till final i diverse unghästchampinat samt tävlar upp t.o.m internationell U25 Grand Prix. Genom sitt Instagramkonto ”@hedincarl” har Carl blivit en av Sveriges mest inflytelserika ridsportprofiler och varje dag delar han med sig av sitt liv tillsammans med hästarna. 

JOHANNA DUE BOJE

Johanna, född 1989, har representerat Sverige som ungdomsryttare på ett flertal Europa- och Nordiska Mästerskap samt ett antal större internationella Grand Prix U25 tävlingar. Under 2015 debuterade Johanna som senior med första vinst i internationell Grand Prix. Johanna har under 5 år varit stationerad i Holland och erhållit en professionell ridutbildning som elev och beridare hos Anky van Grunsven (3-faldig olympisk guldmedaljör) och Sjef Jansen (förbundstränare Hollands landslag dressyr). Johanna erhöll 2009 Ulla Håkanssons Ajax stipendium och 2013 Nolatopriset (Båstad Kommuns mest framgångsrika idrottare.) Idag bedriver Johanna egen verksamhet, Due-Boje Dressage, på familjens anläggning Bäckaängsgård i Förslöv-Båstad. 

DENISE LJUNGKVIST

Denise ingår i U25 landslaget med sitt talangfulla sto Soega.

- 2017 Nordisk mästare

- 2018 SM silver U25

-2018 EM U25

YES BOX

I samarbete med YES BOX så får du med två spånbalar när du köper en Horsepartner hästbil. På så sätt så är din bil redo att användas direkt!

JOHANNA LASSNACK / RYTTARINSPIRATION

Johanna tävlar i hoppning på sina två hästar Asteroid DN & X Saphira i både Sverige och internationellt. Hon rider idag på medelsvår nivå och har deltagit framgångsrikt i både Globen och Falsterbo. Johanna är aktiv på sociala medier och har idag en stor målgrupp som hon dagligen peppar och inspirerar på sina kanaler. Johanna är en ödmjuk och hårt arbetande tjej som inte tar några genvägar och som bredvid sin ridsatsning föreläser om mental träning och coachar ryttare runt om i Sverige. 2013 startade hon den populära sidan Ryttarinspiration som sedan start blivit både en snackis och ett uppskattat forum att hämta inspiration ifrån för såväl unga som äldre ryttare. 

www.ryttarinspiration.se

FANNY KULLMYR

Fanny Kullmyr bor med sin familj på en liten hästgård i Göteborg med allt från minishettisar till 174 cm höga storhästar. Hon tävlar i hoppning på sina två D-ponnyer och sin storhäst, Vox Pop De Laulne, Annaghmore Beach Babe och Conland G. Hon har bland annat 1 SM guld, 1 SM brons, ridit i Scandinavium, hoppat världscupen för ponny/ FEI Jumping trophy, 4 på SM och tävlat i Falsterbo ponny grand prix. Hon är även med i årets ponny landslag. Under 2018 har Fanny framgångsrikt ridit.

MOA SUNDELÖF

Moa Sundelöf bor med sin familj på en gård utanför Stockholm. Hon tävlar i dressyr på sina två d-ponnyer, HB Dancing Daylight och Camino Royal. I stallet står även en lovande storhäst. Moa och HB Dancing Daylight har i två år ingått i förbundets spetstrupp för ponnyer. De har tillsammans tävlat två SM, Falsterbo horse show, vunnit Elmia horse show och Horsepartner development tour. Moa och HB Dancing Daylight har även varit placerade internationellt i bla Samour, Frankrike. De var också reserver för ponny-EM 2016 och 2017. Moa och Camino Royal vann 2017 ungponny-SM för fyraåringar och tillhör nu förbundets utvecklingstrupp. Moa satsar 2018 med HB Dancing Daylight mot en av de fyra platserna i Sveriges EM-lag och ännu ett ungponny SM med Camino Royal. Moa tränar för Elin Aspnäs och Karin Öljemark.

MALIN SJÖGREN

Malin bedriver en utbildnings/försäljning/tävlingsverksamhet med hopphästar.
"Malin Sjögren Showjumping" finns på Gyllebo farm som är beläget på Österlen i Skåne. 
Malin har främst ridit yngre hästar och tävlat både nationellt och internationellt, men har även placeringar i msv både dressyr och hoppning. 
Idag består verksamheten utav nio ridhästar i åldrarna mellan fyra och åtta år samt en mindre avelsverksamhet. Att vara professionellt verksam inom hoppsporten och att få arbeta med hästar dagligen är något som Malin alltid drömt om. Malin insåg snabbt att ju bättre jobb hon gjorde desto mer möjligheter öppnades.
För att lära sig mer om sporten reste hon utomlands tidigt, det resulterade i ett år hos Ludger Beerbaum samt två år som beridare hos Max Kühner där Malin tävlade stallets unga hästar.

Väl i Sverige igen kände Malin att hon behövde skapa sitt egna kontaktnät. Via Flyinges Beridarprogram till Lisen och Peders Grevlundagården öppnades nya möjligheter. Stolt kan Malin idag berätta att stallets hästar ägs av bland annat Grevlundagården, familjen Björklund samt Katie Dinan, USA. 

Kommande år kommer vara fullt utav tävlingsdebuter för nyblivna fyraåringar och förhoppningsvis går några andra årgångschampionaten. Framförallt mycket utav unghästutbildning vilket Malin verkligen brinner för! Malin hoppas också på ett år som innebär många nya kontakter och möten samt nya förmågor att träna. 

ELLEN OLSSON

Ellen Olsson tävlar på internationell nivå i dressyr tillsammans med sin C-ponny Daylight, som även kallas Delle.  Ellen tog SM-guld under både 2017, NM-guld i C-ponnylaget 2:a och bästa svensk på Falsterbo Horse Show 2017. Under 2018 tog Ellen SM guld igen samt red EM. 

Hon tränar för Inger Axelsson och Zanna Schallin Olsson. Är med i Plantskolan.

Smilla Gardiner

Smilla är 10 år och bor på Värmdö i Stockholms skärgård. Hon började rida när hon var två år och fick sin första egna ponny, Aril, när hon var åtta år. 
 

Med Aril fick Smilla 13 vinster det första året de tävlade tillsammans och därefter har det fortsatt med många framgångar. Sommaren 2018 tog familjen in Lavally Sam (kat B) från Irland och det teamet har varit otroligt framgångsrika tillsammans under det gångna året med otaliga vinster och placeringar, där ponnyn snabbt rankades högt. De gick till final i SM och de vann sin första internationella start tillsammans tidigare i år. 
 

I början av året köpte familjen även Liscarroll Joy (kat C) och teamet placerade sig i sin första start ihop. De tog även ett fint brons vid årets första Baltic cup, så det här teamet ser fram emot året som kommer!
 

2019 blir ett spännande år för hela team Gardiner som flyttar till hästgård i Ängelholm under sommaren, för att komma ännu närmare Sveriges hästmecca.


 

Följ Smillas satsning på @smillagardiner

 

#TEAMWORK
#IS
#DREAMWORK

 

ABOUT US

0707515313
0706920763 

©2018 BY HORSEPARTNER SWEDEN AB. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM